ADMA - Platformă online de gestiune școlară


Dragi părinți,


Știm că vă doriți să vă implicați activ în educația copilului și să fiți la curent cu situația școlară (de ex. note, absențe, proiecte, activități școlare, comunicări din partea școlii).


Acum puteți să economisiți timp și să verificați situația școlară a copilului în timp real și de oriunde!


Începând de astăzi, platforma on-line de gestiune școlară ADMA este disponibilă gratuit pentru C.N. “Gheorghe Lazăr” București, în cadrul unui proiect pilot care se va desfășura până la finele actualului an școlar în parteneriat cu Edu Apps.


Care sunt avantajele pentru părinți?

  • vizualizare note în timp real

  • o imagine clară a absențelor

  • alerte individuale/de grup din partea dirigintelui/profesorilor/secretariatului

  • vizualizare anunțuri și notificări din partea școlii referitoare la diverse evenimente

  • înscriere on-line la cursuri opționale sau facultative

  • cereri on-line pentru secretariat și profesori

  • sistem de vot on-line pentru consultare individuală pe diverse teme


Cum se activeaza contul?

Instrucțiunile pentru activarea contului le găsiți la http://goo.gl/EFqEry


Cum se face accesul?

  • prin intermediul e-mailului individualizat configurat pe instituție (nume.prenume@cnlazar.ro) și e-mailului personal (Gmail/Yahoo)

  • oricând și de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, smartphone) și de pe orice  platformă (iOS, Windows, Android)


Securitatea și confidențialitatea datelor

Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” București și Edu Apps prelucrează datele în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, având numărul de notificare 23512.


ADMA este o aplicație construită în întregime pe Google Cloud Platform™ pentru a gestiona procesele educaționale din instituțiile de învățământ.

Garantăm securitatea și confidențialitatea informațiilor pentru toți utilizatorii ADMA printr-o serie de politici de securitate la cele mai înalte standarde. Suntem certificați ISO 27001 și ISO 9001 (http://goadma.com/about-us/#certifications) pentru soluțiile SaaS în mediul cloud computing deoarece securitatea datelor și calitatea serviciilor prestate sunt imperative pentru noi.

Detalii despre măsurile de siguranță pentru procesarea datelor în ADMA găsiți la http://goo.gl/AUFuYM.

Detalii despre măsurile de siguranță pentru procesarea datelor în Google Apps for Education găsiți la http://goo.gl/OcWJ81.


Cât timp puteți beneficia de ADMA?

Accesul la situația școlară a elevilor prin platforma ADMA este oferit gratuit până la data la care va începe noul an școlar.

O dată cu începutul anului școlar 2015 - 2016 utilizarea platformei ADMA va fi posibilă contra cost.


Pentru mai multe informații cu privire la sistemul informatic de management educațional ADMA vizitați website-ul nostru ww.goadma.com.